Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Granblue Fantasy: Versus Rising Türkçe yama

23.03.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Granblue Fantasy: Versus Rising, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Granblue Fantasy: Versus Rising (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: SST
Oyun açıklaması:
Granblue Fantasy: Versus Rising, Granblue Fantasy Universede yer alan 2020den itibaren Fighting Game serisinin ikinci taksitidir. Selefinin yaratıcıları ve Guilty Gear ve Blazblue gibi dizilerden sorumlu türün Gazileri Arc System Works tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8116
Yayın yılı:
2023





Granblue Fantasy: Versus Rising oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Granblue Fantasy: Versus Rising dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Granblue Fantasy: Versus Rising klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Granblue Fantasy: Versus Rising ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Granblue Fantasy: Versus Rising oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Granblue Fantasy: Versus Rising içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Witcher: Versus, orijinal bilgisayar oyununa bağlı kalmadan “The Witcher” evreninde geçen, oynaması tamamen ücretsiz bir Flash tabanlı çok oyunculu tarayıcı oyunudur.
Granblue Fantasy Project Re:Link, bir fantezi aksiyon RPG oyunudur. Oyun, Bayonetta serisini ve NieR: Automata ve Vanquish gibi oyunları yaratan efsanevi geliştirici PlatinumGames tarafından
Gundam Versus for PS4, Japon eğlence salonları arasında popüler olan dövüş oyunu serisinin bir başka bölümüdür.
WWW, AND ve iOSta bulunan Granblue Fantasy, oyuncuların gökyüzünde yüzen yüzlerce adadan oluşan bir fantezi dünyasında seyahat ettiği son derece popüler bir mobil RPGdir.
Senran Kagura: Estival Versus for PS4, PC ve PSV, 2011 yılında Nintendo 3DS için Senran Kagura ile kurulan Senran Kagura serisinin dördüncü oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle