Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gundam Versus Türkçe yama

12.11.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Gundam Versus. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Gundam Versus (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
Gundam Versus for PS4, Japon eğlence salonları arasında popüler olan dövüş oyunu serisinin bir başka bölümüdür. Oyun, bir oyuncunun Gundam evreninden TV dizilerinden, filmlerden ve çizgi romanlardan bilinen düzinelerce mecha (dev robot) işleten bir pilot rolünü üstlenmesine izin veriyor.

İndirme sayısı:
9281
Yayın yılı:
2017





Gundam Versus oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gundam Versus dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gundam Versus klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gundam Versus ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gundam Versus oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gundam Versus içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
SD Gundam Battle Alliance, popüler Japon multimedya markasına dayanan bir aksiyon RPGsidir.
SD Gundam G Generation Cross Rays, Gundam serisinden çeşitli animasyon ve çizgi roman serilerinden kahramanları ve mekanikleri bir araya getiren 2D taktik RPGdir.
Gundam Seed Battle Destiny, Gundam Seed evreninden harika robotların pilotu olarak oynamamıza izin veren üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.
Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2, Gundam evreninde geçen ücretsiz bir çevrimiçi aksiyon oyunudur.
Yeni Gundam Breaker, 2013 yılında PlayStation 3 ve PlayStation Vita için kurulan Gundam Breaker serisinin dördüncü oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle