Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rocksmith (2011) Türkçe yama

27.02.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Rocksmith (2011). Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama REPT.

Oyun için türkçe yama metni Rocksmith (2011) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: REPT
Oyun açıklaması:
Rocksmith, gerçek bir gitarda (elektroakustik veya elektrik) çalmamızı sağlayan bir müzik oyunudur. Fransız şirketi Ubisoft tarafından yaratılmıştır.

İndirme sayısı:
8574
Yayın yılı:
2011





Rocksmith (2011) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rocksmith (2011) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rocksmith (2011) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rocksmith (2011) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rocksmith (2011) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rocksmith (2011) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Lucid, belirli bir renkte belirli sayıda bloğu 80 alana bölünmüş dikdörtgen bir tahtadan çıkarmaktan oluşan bir bulmaca oyunudur.
NASCAR The Game 2011, tamamen yeni bir deneyim yaşatmak için sıfırdan inşa edildi.
Hafen 2011, oyuncunun seçilen limanı yönetmekle uğraştığı, simülasyon ve çok karmaşık olmayan ekonomik strateji özelliklerini birleştiren bir yapım.
Breach, sizi başka hiçbir askeri oyunda mümkün olmayan yepyeni bir gerçek askeri taktikler seti olan Destruction Toolbox ile silahlandıran birinci şahıs çok oyunculu bir nişancı oyunudur.
"Biogas" eklentisi, orijinal oyunun özelliklerini yeşil enerji üretimi yönleriyle genişletiyor.
Yorumlar
Yorum ekle