Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Super Bubble Pop Türkçe yama

28.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Super Bubble Pop! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Super Bubble Pop (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
Super Bubble Pop, 150 seviyeli balon patlatma eğlencesi ve sallanan film müziği ile baloncuk tabanlı, aksiyon bulmaca oyunudur. Her biri benzersiz bir Süper Özel Saldırıya sahip çılgın bir DJ koleksiyonu arasından seçim yapın, nihai popper olma şansınız için baloncuk ızgarasını hızla temizlerken.

İndirme sayısı:
8521
Yayın yılı:
2023





Super Bubble Pop oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Super Bubble Pop dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Super Bubble Pop klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Super Bubble Pop ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Super Bubble Pop oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Super Bubble Pop içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bubble Witch 2 Saga, 2012den itibaren Bubble Witch Saganın devamı olan bir tarayıcı oyunudur.
Super Bubble Pop Xtreme, kısmen ölümsüz Tetris fikrine dayanan üç boyutlu bir arcade ve mantık oyunudur.
ZAMAN ŞAFAKINDA GÜZEL BİR MACERA ATIN… Bunlar iki aç dino-akar ve sıkı bir şekilde baloncuk dövüşü eğlenceleri var… Siz ve brontozor arkadaşlarınız Bub ve Bob, kaşlarınıza kadar baloncuk belası
Bubble Bobble Revolution, 1986da Taito şirketleri tarafından piyasaya sürülen klasik Bubble Bobble arcade oyununun bir DS enkarnasyonudur.
Aksiyon oyunu klasiği Bubble Bobble, BUBBLE BOBBLE™ Neoda Xbox LIVE Arcade oyunu olarak geri dönüyor!
Yorumlar
Yorum ekle