Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Abomination: Nemesis Project Türkçe yama

16.07.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Abomination: Nemesis Project. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Abomination: Nemesis Project (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: KaOs
Oyun açıklaması:
Bir hafta boyunca dünya, Amerikayı saran durdurulamaz bir veba gibi izledi ve bekledi. Yıkım yayıldıkça bir tarikat doğdu. Kendilerine Sadıklar diyerek vebanın gelişini vaaz ettiler ve insanlığın sonunu önceden bildirdiler.

İndirme sayısı:
10190
Yayın yılı:
1999





Abomination: Nemesis Project oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Abomination: Nemesis Project dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Abomination: Nemesis Project klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Abomination: Nemesis Project ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Abomination: Nemesis Project oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Abomination: Nemesis Project içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nemesis Strike, iki kişilik, seçkin bir terörle mücadele ekibine liderlik etme fırsatına sahip olduğumuz "gizlilik" unsurlarına sahip fütüristik bir aksiyon/TPP oyunudur.
Call of Duty: Ghosts Nemesis, son DLC paketidir. Paket, 4 çok oyunculu harita ve Extinction 4 bölümlü epizodik destanın sonucu olan Exodusu içeriyor.
Terör tehdidi her zamankinden daha büyük hale geliyor. Gizli servisler, tüm gezegende terörist faaliyetlerin patladığını doğruladı.
Stellaris: Nemesis, Stellarisin dokuzuncu genişlemesi ve bu strateji oyunu için hazırlanan beşinci büyük eklentidir.
Görkeminin zirvesinde Kartaca, antik dünyanın en büyük gücüydü.
Yorumlar
Yorum ekle