Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Zaczarowana Zabka Türkçe yama

25.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Zaczarowana Zabka. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Zaczarowana Zabka (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: HoG
Oyun açıklaması:
Enchanted Frog, en genç bilgisayar kullanıcıları (3 ila 7 yaş arası) için oluşturulmuş Computer Gratka adlı seriden bir başka eğitici oyundur.

İndirme sayısı:
10444
Yayın yılı:
2006





Zaczarowana Zabka oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Zaczarowana Zabka dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Zaczarowana Zabka klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Zaczarowana Zabka ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Zaczarowana Zabka oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Zaczarowana Zabka içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rainbow Festival, Computer Gratka (Computer Gratka) serisinden 3 ila 7 yaş arası çocuklar için oluşturulmuş bir başka eğitici oyundur.
Bolek ve Lolek: İlk harflerim, Aidem Media tarafından en küçük bilgisayar kullanıcıları için oluşturulmuş bir başka eğitici oyundur (materyal 3-5 yaş arası bir çocuğun zihinsel gelişimine
Adventure with Psikus, Computer Gratka serisinden 3 ila 7 yaş arası çocuklar için oluşturulmuş bir başka eğitici oyundur.
Philipin kemanı, Computer Gratka serisinde yer alan eğitici bir oyundur.
Küçük Adibu şeker fabrikasında en genç bilgisayar kullanıcıları için oluşturulmuş eğitici bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle