Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Romancing SaGa Türkçe yama

29.12.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Romancing SaGa, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir S.T.A.R.S., yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Romancing SaGa (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: S.T.A.R.S.
Oyun açıklaması:
Bin yıl önce Saruin hapsedildi. Şimdi engeller zayıflıyor ve önceden sezilen gölgesi bir kez daha Mardias dünyasını sarmakla tehdit ediyor. Oyun, dünyayı Saruinin belasından kurtarmalı.

İndirme sayısı:
8058
Yayın yılı:
2005





Romancing SaGa oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Romancing SaGa dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Romancing SaGa klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Romancing SaGa ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Romancing SaGa oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Romancing SaGa içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Romancing Saga -minstrel Song- Remastered, 1992 16-bit oyununun yeniden yapımı olan PlayStation 2 için 2005 yılında yayınlanan JRPG Romancing Saganın yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Romancing SaGa klasik bir jRPG serisidir ancak oyunların çoğu Japonya dışında yayınlanmamıştır.
Romancing SaGa 3, klasik bir jRPGnin yenilenmiş bir versiyonudur. Orijinal, 1995 yılında 16-bit Super Nintendo Entertainment System konsolunda yayınlandı ve Land of the Rising Sunın sınırlarını asla
Romancing SaGa Re;UniverSe, Romancing SaGa 3ün devamı olan ücretsiz, mobil bir jRPGdir (bu oyunun yenilenmiş versiyonu 2019da çeşitli platformlarda yayınlanmıştır).
Romancing SaGa 3, klasik bir jRPGnin yenilenmiş bir versiyonudur. Orijinal, 1995 yılında 16-bit Super Nintendo Entertainment System konsolunda yayınlandı ve Land of the Rising Sunın sınırlarını asla
Yorumlar
Yorum ekle