Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Romancing SaGa Re;UniverSe Türkçe yama

21.07.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Romancing SaGa Re;UniverSe. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama TLC.

Oyun için türkçe yama metni Romancing SaGa Re;UniverSe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: TLC
Oyun açıklaması:
Romancing SaGa Re;UniverSe, Romancing SaGa 3ün devamı olan ücretsiz, mobil bir jRPGdir (bu oyunun yenilenmiş versiyonu 2019da çeşitli platformlarda yayınlanmıştır).

İndirme sayısı:
9501
Yayın yılı:
2020





Romancing SaGa Re;UniverSe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Romancing SaGa Re;UniverSe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Romancing SaGa Re;UniverSe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Romancing SaGa Re;UniverSe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Romancing SaGa Re;UniverSe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Romancing SaGa Re;UniverSe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Saga, kalıcı bir çevrimiçi çok oyunculu gerçek zamanlı strateji oyunudur.
Romancing Saga -minstrel Song- Remastered, 1992 16-bit oyununun yeniden yapımı olan PlayStation 2 için 2005 yılında yayınlanan JRPG Romancing Saganın yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Romancing SaGa klasik bir jRPG serisidir ancak oyunların çoğu Japonya dışında yayınlanmamıştır.
Romancing SaGa 3, klasik bir jRPGnin yenilenmiş bir versiyonudur. Orijinal, 1995 yılında 16-bit Super Nintendo Entertainment System konsolunda yayınlandı ve Land of the Rising Sunın sınırlarını asla
Romancing SaGa 3, klasik bir jRPGnin yenilenmiş bir versiyonudur. Orijinal, 1995 yılında 16-bit Super Nintendo Entertainment System konsolunda yayınlandı ve Land of the Rising Sunın sınırlarını asla
Yorumlar
Yorum ekle