Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Desert Ashes Türkçe yama

05.02.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Desert Ashes. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Desert Ashes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: BACKLASH
Oyun açıklaması:
PC ve PSVde yayınlanan Desert Ashes, sıra tabanlı bir dövüş sistemi kullanan bir strateji oyunudur. Oyun, dünya haritasında serbest hareket ve birimlerimize emir verdiğimiz savaşlar olmak üzere iki bölüme ayrılmıştır.

İndirme sayısı:
10762
Yayın yılı:
2014





Desert Ashes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Desert Ashes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Desert Ashes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Desert Ashes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Desert Ashes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Desert Ashes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ashes of Oahu, TPP shooter ve RPGnin bir karışımıdır. Oyun, portföyünde ücretsiz Dragons ve Titans bulunan Wyrmbyte stüdyosunun sorumluluğundadır.
Remnant: From the Ashes, RPG özelliklerine sahip çok oyunculu bir aksiyon oyunudur.
Pocket God vs. Desert Ashes, sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Bir fantezi dünyasında geçen oyun, iki evreni birleştiriyor ve bu da Desert Ashes ve popüler bir iOS oyunu olan Pocket Goddan
Ashes of the Singularity: Escalation, PC için Ashes of Singularity için bir genişletmedir.
Hearthstone: Ashes of Outland, popüler strateji oyunları ve MMORPG World of Warcraft serileriyle tanınan bir evrende geçen Hearthstone kart oyununa bir başka eklentidir.
Yorumlar
Yorum ekle