Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Forged Battalion Türkçe yama

25.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Forged Battalion. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama REVENGE.

Oyun için türkçe yama metni Forged Battalion (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: REVENGE
Oyun açıklaması:
Forged Battalion for PC, Petroglyph (Star Wars: Empire At War, Gray Goo ve 8-bit Armies için popüler bir stüdyo) tarafından geliştirilen ve Team17 tarafından yayınlanan bir bilim kurgu RTS oyunudur.

İndirme sayısı:
10553
Yayın yılı:
2018





Forged Battalion oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Forged Battalion dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Forged Battalion klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Forged Battalion ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Forged Battalion oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Forged Battalion içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Citadel: Çok oyunculu bir RPGde PC, PS4 ve XONE için Fire ile dövüldü.
YUMRUK. metroidvania alt türüne ait bir atari aksiyon oyunudur. Oyunda, sırtına güçlü bir mekanik kol takan insansı bir tavşan olarak oynuyoruz.
Hearthstone: Forged in the Barrens, Hearthstone için yirmi birinci genişleme paketidir ve Year of the Gryphonun bir parçası olarak yayınlanan ilk genişlemedir.
Batalion Wars 2, GameCube üzerinden yayınlanan ve birçok oyuncu ve yorumcu tarafından beğenilen oyunun devamı niteliğindedir.
Tabur 1944, PC, PS4 ve XONE için ve çok oyunculu maçlara odaklanan birinci şahıs nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle