Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Great Art Race Türkçe yama

07.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız The Great Art Race. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DiSTiNCT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Great Art Race (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: DiSTiNCT
Oyun açıklaması:
The Great Art Race, tüm ailenin keyif alacağı bir oyundur. Tek bir bilgisayarda en fazla beş oyuncu birlikte oynayabilir ve değerli ve değerli sanat eserlerini toplamak için dünyayı dolaşabilir.

İndirme sayısı:
8812
Yayın yılı:
2004





The Great Art Race oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Great Art Race dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Great Art Race klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Great Art Race ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Great Art Race oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Great Art Race içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Numarayı adıyla kaçırmanıza izin vermeyin, Race Driver 2, bir dizi kuyudan dördüncü üretim olan TOCA 1, TOCA 2 ve TOCA Race Driverdan (aka: Pro Race Driver, V8 Race Driver ve DTM Race Driver) hemen
RACE Pro, tümü SimBinin kendi fizik motoru olan Lizard tarafından desteklenen, oyunculara en üst düzey yarış simülasyonu deneyimi sunan nefes kesici bir gerçekliği yeniden yaratıyor.
Sunny Race, atari tarzında gerçekleştirilen bir araba yarışıdır.
Maceranın Jeff Smithin çalışmasından esinlenilen ikinci (Out from Bonevilleden sonra) bölümü, yani üç kuzen Fone Bone, Phoney Bone ve Smiley Bone ile çizgi roman.
F1 Race Stars: Powered Up Edition, WiiU kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış F1 Race Starsın özel bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle