Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Erica Türkçe yama

23.02.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Erica! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Erica (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: 2000AD
Oyun açıklaması:
Erica, İngiliz stüdyo Flavourworks tarafından geliştirildi. Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan başlık, PlayLink girişimini kullanıyor.

İndirme sayısı:
8490
Yayın yılı:
2019





Erica oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Erica dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Erica klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Erica ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Erica oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Erica içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Lemmings, Sad Puppy ekibi tarafından Sony Interactive Entertainment ile işbirliği içinde geliştirilen bir bulmaca oyunudur.
PC, PS2 ve XBOXta yayınlanan AFL Live 2003, Avustralyalı stüdyo IR Gurus Interactive (daha sonra Transmission Games) tarafından geliştirildi ve Acclaim Entertainment tarafından yayınlandı.
Cornerstone: PC için The Song of Tyrim, 3D platform unsurlarına sahip bir aksiyon rol yapma oyunudur.
God of War: Ragnarok, Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan bir dizi aksiyon macera oyununun altıncı ana bölümüdür.
Cognition: An Erica Reed Thriller, erkek kardeşinin hayatını alan çözülmemiş bir seri katil vakasının peşini bırakmayan Boston merkezli bir FBI ajanı Erica Reedi takip eden tüyler ürpertici bir tıkla
Yorumlar
Yorum ekle