Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Need for Speed: Porsche Unleashed Türkçe yama

29.08.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Need for Speed: Porsche Unleashed. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Need for Speed: Porsche Unleashed (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: ROGUE
Oyun açıklaması:
Need for Speed: PC ve GBA için Porsche Unleashed, Need for Speed ​​yarış serisinin bir başka bölümüdür. Bu kez oyuncu, Porsche dünyasına götürülür, çünkü oyun, ilk 356 (1950) veya 911 Turbo (2000) gibi bu markaya ait seksen araba modeli sunar.

İndirme sayısı:
9973
Yayın yılı:
2000





Need for Speed: Porsche Unleashed oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Need for Speed: Porsche Unleashed dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Need for Speed: Porsche Unleashed klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Need for Speed: Porsche Unleashed ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Need for Speed: Porsche Unleashed oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Need for Speed: Porsche Unleashed içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shift 2: Unleashed for PC, PS3 vb., yarışa gerçekçi bir yaklaşımı temsil eden bir yan ürün olan Need for Speed: Shiftin devamı niteliğindedir.
Need for Speed: Payback for PC / Windows, Electronic Arts tarafından yayınlanan Need for Speed ​​serisinin bir başka bölümüdür.
Speed ​​Elixir, PC, PS4 ve XONEda yayınlanan ve kült klasik Need for Speed ​​serisinin, özellikle Need for Speed: Hot Pursuit ve Need for Speed ​​Rivalsın son taksitlerinden esinlenen bir açık dünya
Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition, orijinalin yazarları tarafından geliştirilen 2018 yarış oyunu Gear.
Need for Speed: Heat, popüler Need for Speed ​​serisinin yirmi birinci bölümü olan bir yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle