Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sins of a Solar Empire Türkçe yama

23.04.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledikSins of a Solar Empire. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama BLiZZARD sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Sins of a Solar Empire (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: BLiZZARD
Oyun açıklaması:
Sins Of A Solar Empire, PC için gerçek zamanlı bir uzay strateji oyunudur. Homeworlde benzer şekilde, tamamen üç boyutludur. Bu, Barking-Dog (Homeworld: Cataclysm, Treasure Planet: Battle at Procyon) ve Rockstar vancouverdan gelen endüstri gazileri tarafından kurulan bir stüdyo olan Ironclad Gamesin ilk projesidir.

İndirme sayısı:
9044
Yayın yılı:
2008





Sins of a Solar Empire oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sins of a Solar Empire dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sins of a Solar Empire klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sins of a Solar Empire ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sins of a Solar Empire oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sins of a Solar Empire içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Güneş İmparatorluğunun Günahları: İsyan, 4X Uzay Stratejisinin 2008 sürümünün ilk tam ölçekli uzantısıdır.
Solar Struggle bir Arcade Aksiyon Spaceshooter oyunudur. Tüm oyun dünyası 3 boyutludur, ancak eylem 2 boyutlu bir düzlemde gerçekleşir, bu da eylemi ve kontrolleri gerçekten kolaylaştırır.
Bir Amerikan stüdyosu YummyYummyTummy, mobil cihazlar ve Nintendo Wii U için yayınlanan eğitici oyunları kapsayan Nommons serisinin oyuncuları arasında popülerdir.
Solar War, bağımsız bir sıra tabanlı uzay strateji oyunudur. Fetures: Dünyayı Güneş Sisteminin kenarından gelen bir uzaylı istilasına karşı koruyun.
Güneş İmparatorluğunun Günahları II, 4x stratejisinin ve bir savaş RTSnin unsurlarına sahip bir uzay stratejisidir.
Yorumlar
Yorum ekle