Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Aquapazza: Aquaplus Dream Match Türkçe yama

09.04.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Aquapazza: Aquaplus Dream Match. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama TSRh.

Oyun için türkçe yama metni Aquapazza: Aquaplus Dream Match (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
Aquapazza: Aquaplus Dream Match, Examu, Aquaplus ve Leaf arasındaki bir ortak girişimdir. Yazarların amacı, Utawarerumono, Tears to Tiara, To Heart, Comic Party veya White Album gibi oyunlardan en popüler karakterlerin katılımıyla 2D yetenekli bir dövüş yaratmaktı.

İndirme sayısı:
8219
Yayın yılı:
2012





Aquapazza: Aquaplus Dream Match oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Aquapazza: Aquaplus Dream Match dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Aquapazza: Aquaplus Dream Match klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Aquapazza: Aquaplus Dream Match ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Aquapazza: Aquaplus Dream Match oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Aquapazza: Aquaplus Dream Match içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Enchanting Mahjong Match, D3 Publisher şirketi tarafından oluşturulmuş bir mantık oyunudur.
The King of Fighters 2002: The Unlimited Match, 2002de SNK ve Eolith tarafından geliştirilen hit oyunun büyük ölçüde genişletilmiş bir versiyonudur.
Zombie Match Defense, stratejik unsurlarla zenginleştirilmiş mobil bir 3lü eşleştirme bulmaca oyunudur.
Dream Match Tennis VR, Rollercoaster Dreamsi yaratan ekip olan Bimboosoft stüdyosu tarafından geliştirilen bir sonraki yapımdır.
Girls und Panzer: PS4 için Dream Tank Match, Girls und Panzer adlı popüler anime dizilerine ve filmlerine dayanan bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle