Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Enchanting Mahjong Match Türkçe yama

17.02.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Enchanting Mahjong Match. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama ECLiPSE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Enchanting Mahjong Match (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: ECLiPSE
Oyun açıklaması:
Enchanting Mahjong Match, D3 Publisher şirketi tarafından oluşturulmuş bir mantık oyunudur. Oyunun kuralları, Mahjong unvanına ve daha doğrusu, oyunun tek oyunculu bir deneyim için tasarlanan solitaire varyantına dayanmaktadır.

İndirme sayısı:
10062
Yayın yılı:
2018





Enchanting Mahjong Match oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Enchanting Mahjong Match dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Enchanting Mahjong Match klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Enchanting Mahjong Match ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Enchanting Mahjong Match oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Enchanting Mahjong Match içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The King of Fighters 2002: The Unlimited Match, 2002de SNK ve Eolith tarafından geliştirilen hit oyunun büyük ölçüde genişletilmiş bir versiyonudur.
Zombie Match Defense, stratejik unsurlarla zenginleştirilmiş mobil bir 3lü eşleştirme bulmaca oyunudur.
Dream Match Tennis VR, Rollercoaster Dreamsi yaratan ekip olan Bimboosoft stüdyosu tarafından geliştirilen bir sonraki yapımdır.
Nintendo 3DS için MAHJONG CUB3D, oyuncuların her seferinde daha fazla bulmacanın kilidini açmaya çalışarak geri gelmesini sağlayacak.
X360 ve PS3te yayınlanan Mahjong Dream Club, Mahjonga odaklanan bir flört dizisi olan Dream Clubın bir yan ürünü.
Yorumlar
Yorum ekle