Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

101st: Airborne in Normandy Türkçe yama

10.11.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz 101st: Airborne in Normandy. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni 101st: Airborne in Normandy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: ASA
Oyun açıklaması:
İkinci Dünya Savaşı sırasında Normandiyadaki müttefik kuvvetlerin işgali sırasında geçen stratejik savaş oyunu. Oyunda, görevi düşman topraklarında bir dizi görevi yerine getirmek olan on sekiz paraşütçüden oluşan bir birime liderlik ediyoruz.

İndirme sayısı:
9957
Yayın yılı:
1998





101st: Airborne in Normandy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) 101st: Airborne in Normandy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales 101st: Airborne in Normandy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama 101st: Airborne in Normandy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


101st: Airborne in Normandy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve 101st: Airborne in Normandy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Airborne Kingdom, uçan bir metropol tasarlamamızı ve inşa etmemizi sağlayan, şehir kurma alt türüne ait bir fantezi strateji oyunudur.
IL-2 Sturmovik: Normandiya Savaşı, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen bir dizi uçuş simülatörünün bir sonraki bölümüdür.
Combat Mission: Battle for Normandy, II. Dünya Savaşı zamanlarında geçen ve esas olarak gerçekçiliğe odaklanan bir taktik savaş oyunudur.
Oyunlar Açıklama Airborne Troops, İkinci Dünya Savaşı sırasında işgal altındaki Fransada geçen sürükleyici bir sızma aksiyon-macera oyunudur.
Son hamle başladı... Ağır bir şekilde savunulan Berlin şehrini geçmek için Müttefik kuvvetlerin yanında yerinizi alın.
Yorumlar
Yorum ekle