Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dordogne Türkçe yama

14.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Dordogne. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ORiGiN, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Dordogne (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: ORiGiN
Oyun açıklaması:
Dordogne, bizi ana karakterin anıları arasında duygusal bir yolculuğa çıkaran bir macera oyunudur. Oyun, bağımsız stüdyolar Un Je Ne Sais Quo ve Umanimation tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10676
Yayın yılı:
2023





Dordogne oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dordogne dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dordogne klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dordogne ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dordogne oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dordogne içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Origin: Blind Maid, bir aksiyon macera oyunu şeklinde yapılmış bir hayatta kalma korku oyunudur.
Finding Teddy for iOS, AND vb., Storybird ve LookAtMyGame arasında ortak bir proje olarak geliştirilen retro stilize bir tıkla ve tıkla macera oyunudur - serinin ilk bölümünden sorumlu iki bağımsız
Stray Blade, bizi sırlar ve tehlikelerle dolu renkli bir diyara yolculuğa çıkaran bir aksiyon RPGsidir.
There Is No Light, bizi şeytani güçler tarafından kontrol edilen kıyamet sonrası dünyaya bir yolculuğa çıkaran karanlık bir aksiyon oyunudur.
Life Beyond, Darewise Entertainmentın ilk yapımı. Oyun, bizi uçsuz bucaksız, açık bir dünyaya yolculuğa çıkaran bir MMO oyunudur;
Yorumlar
Yorum ekle