Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spikeout: Battle Street Türkçe yama

15.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Spikeout: Battle Street. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Spikeout: Battle Street (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: ViRiLiTY
Oyun açıklaması:
Xbox Liveı vurmak için şimdiye kadarki en büyük yumruk dövüşüne hoş geldiniz! Spikeout: Battle Street, aynı anda 16 oyuncuyu alır, onları devasa bir 3D şehir manzarasına yerleştirir ve birbirlerini kanlı bir hamur haline getirmelerini sağlar.

İndirme sayısı:
10870
Yayın yılı:
2005





Spikeout: Battle Street oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spikeout: Battle Street dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spikeout: Battle Street klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spikeout: Battle Street ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spikeout: Battle Street oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spikeout: Battle Street içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS1de yayınlanan Street Fighter EX2 Plus, atari makinelerinde yayınlanan Street Fighter EX2nin geliştirilmiş bir sürümüdür.
Street Fighter VI, Japon şirketi Capcom tarafından üretilen ünlü dövüş oyunları serisinin bir başka parçasıdır.
Super Blackjack Battle II, doğrudan ikonik Street Fighter serisinden alınan stil ve atmosferle zenginleştirilmiş Blackjack oyununun bir simülasyonudur.
Battle Metal: Street Riot Control, diğerleri arasında Street Racer Europe, Glacier ve FlatOut serilerinden bilinen Team6 Games geliştiricilerinin başarılarında yer alan bir başka yarış oyunudur.
Street Tennis benzersiz bir oyuncu, çeşitli çarpık kortlar ve son derece dinamik bir aksiyon.
Yorumlar
Yorum ekle