Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Alundra 2: A New Legend Begins Türkçe yama

24.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Alundra 2: A New Legend Begins. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Alundra 2: A New Legend Begins (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: REPT
Oyun açıklaması:
Matrix Software tarafından hazırlanan Alundra 2, bulmacalara ve mantık zorluklarına büyük önem verilen bir aksiyon RPGsidir. Oyun, ilk oyundan bilinen karanlık ve ciddi konuyu bir kenara bırakarak, kurgusal bir dünyanın ve içinde yaşayanların tarihini çok daha neşeli tonlarda sunuyor.

İndirme sayısı:
9255
Yayın yılı:
1999





Alundra 2: A New Legend Begins oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Alundra 2: A New Legend Begins dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Alundra 2: A New Legend Begins klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Alundra 2: A New Legend Begins ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Alundra 2: A New Legend Begins oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Alundra 2: A New Legend Begins içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Arena Masters: Legend Begins, Nexondan (Dnasty Warriors: Unleashed ve Pocket MapleStory geliştiricileri) başka bir projedir.
PC ve iOS için Legend of Bum-Bo, RPG öğelerini maç-3 oyunlarından ödünç alınan mekaniklerle birleştiren orijinal bir tür karışımıdır.
The Legend of Tianding, bir arcade platform oyunu ve Tayvan tarihini ve kültürünü açıkça tanıtan bir stüdyo olan Creative Games Computer Graphics Corporationın ilk üretimidir.
The Legend of Legacy for 3DS, bir Japon fantezi RPGsidir ve daha önce Final Fantasy Legend olarak bilinen, özellikle Japonyada popüler olan SaGa serisinin manevi halefidir.
Maymun Kral: Efsane Başlıyor EFSANE BAŞLIYOR! EFSANEVİ MAYMUN KRAL OLARAK ESKİ ÇİNDE MÜKEMMEL BİR YOLCULUĞA GİDİN.
Yorumlar
Yorum ekle