Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Grimshade Türkçe yama

13.08.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Grimshade, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir GEAR, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Grimshade (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
Grimshade, geçen yüzyılın doksanlı yıllarındaki türün Japon temsilcilerinden ilham alan bir RPGdir. Başarılı bir kitle fonlaması kampanyası sayesinde gün yüzüne çıkan oyun, bağımsız stüdyo Talerock tarafından geliştirildi ve Asterion Games tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9627
Yayın yılı:
2019





Grimshade oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Grimshade dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Grimshade klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Grimshade ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Grimshade oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Grimshade içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Last Year, bağımsız stüdyo Elastic Games tarafından geliştirilen ve Kickstarterdaki başarılı bir kitle fonlaması kampanyası sayesinde PCye getirilen bir hayatta kalma korku oyunudur.
Shadows of Adam, bağımsız stüdyo Something Classic Games tarafından geliştirilen bir jRPGdir.
Last Epoch, bağımsız stüdyo Eleventh Hour Games tarafından geliştirilen bir aksiyon RPGsidir.
The Last Faith, metroidvania türünde bir platform aksiyon oyunudur. Oyun bağımsız stüdyo Kumi Souls Games tarafından geliştirildi ve Kickstarterdaki başarılı kitle fonlaması kampanyası sayesinde
Spells & Secrets bir aksiyon macera ve roguelike oyundur. Bağımsız Alman ekipleri Alchemist Interactive ve rokaplay tarafından geliştirildi ve Kickstarterdaki başarılı kitle fonlaması kampanyası
Yorumlar
Yorum ekle