Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fright Fight Türkçe yama

24.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Fright Fight. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Fright Fight (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: iRRM
Oyun açıklaması:
AND ve iOSta yayınlanan Fright Fight, Super Smash Bros serisinde modellenen bir dövüş oyunudur. Oyun, mikro dönüşümlerle ücretsiz oynanabilen bir modelde mevcuttur ve APPsolute Games stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10489
Yayın yılı:
2014





Fright Fight oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fright Fight dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fright Fight klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fright Fight ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fright Fight oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fright Fight içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND, PC ve iOS için Shadow Fight 3, serinin önceki bölümlerinin ve Vector serisinin yaratıcıları Nekkinin imzasını taşıyan bir dövüş oyunudur.
PC, Switch vb. için piyasaya sürülen Shadow Fight 2, RPG öğelerine sahip basit bir dövüş oyunudur ve Facebooktaki hit oyunun devamı niteliğindedir.
PC için Fight Knight, eski tarz zindan paletli RPGlerin unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir aksiyon oyunudur.
Nornware tarafından geliştirilen Space Beast Terror Frightın PC sürümü, roguelike oyunlar için tipik olan belirli unsurları içeren bir bilim kurgu FPP nişancı oyunudur Konu Oyunun aksiyonu,
Super Boys The Big Fight, Super Smash Bros serisinden ilham alan mobil bir dövüş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle