Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gwent: Iron Judgment Türkçe yama

14.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Gwent: Iron Judgment. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: SDV, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Gwent: Iron Judgment (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: SDV
Oyun açıklaması:
Gwent: Iron Judgment, Andrzej Sapkowski tarafından yaratılan bir evrende geçen popüler bir yapım olan Gwent: The Witcher Card Gamein üçüncü eklentisidir.

İndirme sayısı:
8860
Yayın yılı:
2019





Gwent: Iron Judgment oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gwent: Iron Judgment dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gwent: Iron Judgment klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gwent: Iron Judgment ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gwent: Iron Judgment oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gwent: Iron Judgment içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gwent: Way of The Witcher, Witcher oyunları serisinden, Andrzej Sapkowskinin kitaplarından ve TV dizisinden bilinen bir fantezi evreninde geçen bir kart oyununa altıncı eklentidir.
Gwent: PC, PS4 ve XONE için The Witcher Card Game, Andrzej Sapkowski tarafından yaratılan Witcher evrenindeki kahramanlar ve birimler üzerinde bize komutlar veren klasik bir fantezi kart oyunudur.
Gwent: Merchants of Ofir, Andrzej Sapkowski Gwent: The Witcher Card Game tarafından yaratılan popüler fantezi evreninde geçen 2018 kart oyununa bir başka eklentidir.
Gwent: Novigrad, Polonyalı bir fantezi yazarı olan Andrzej Sapkowskinin roman serisine dayanan, The Witcher RPG serisinden bilinen evrende geçen bir kart oyunu olan Gwent: The Witcher Card Gamein bir
Gwent: Master Mirror, Witcher serisinden bilinen evrende geçen bir kart oyununa eklentidir (sırasıyla Andrzej Sapkowskinin nesirinin bir uyarlamasıdır).
Yorumlar
Yorum ekle