Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Darkwood Türkçe yama

29.04.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Darkwood. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Darkwood (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: AHCU
Oyun açıklaması:
Darkwood for PC, aksiyonun hava perspektifinden gösterildiği bir hayatta kalma korku oyunudur. Bu, Polonyalı bir stüdyo olan Acid Wizardın ilk ticari yapımı.

İndirme sayısı:
9141
Yayın yılı:
2017





Darkwood oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Darkwood dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Darkwood klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Darkwood ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Darkwood oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Darkwood içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bir zamanlar bir Jester, Bonte Avond Studioyu kuran dört müzisyenden oluşan bir grup tarafından geliştirilen bir indie macera oyunudur.
Fort Boyard: The Game, Microids tarafından yayınlanan ve aksiyonun üçüncü şahıs perspektifinden (TPP) gösterildiği bir sosyal arcade oyunudur.
Project: Battle Arena, aksiyonun TPP perspektifinden gösterildiği bir MOBA çok oyunculu oyunudur.
Tormented Souls, aksiyonun üçüncü şahıs perspektifinden (TPP) sunulduğu klasik bir hayatta kalma korku aksiyon macera oyunudur.
Middle of Nowhere, olayları birinci şahıs perspektifinden (FPP) gözlemlediğimiz klasik bir hayatta kalma korku oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle