Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stonewall Penitentiary Türkçe yama

25.06.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Stonewall Penitentiary. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Stonewall Penitentiary (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: Cerberus
Oyun açıklaması:
Stonewall Penitentiary, Lifestream ve Shady Brook gibi oyunların yaratıcısı Christopher M. Brendel tarafından geliştirilen bir macera oyunudur. Konu: Stonewall Hapishanesinde oyuncular, hayatı son zamanlarda pek de iyi olmayan 27 yaşındaki William Thane rolünü üstlenirler - karısı onu terk eder ve o işten kovulur.

İndirme sayısı:
10189
Yayın yılı:
2018





Stonewall Penitentiary oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stonewall Penitentiary dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stonewall Penitentiary klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stonewall Penitentiary ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stonewall Penitentiary oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stonewall Penitentiary içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Deracine, PlayStation VR başlığı için geliştirilmiş orijinal bir macera oyunudur.
Şimdiye kadarki En İyi Ay! bir anne ve sekiz yaşındaki oğlu arasındaki ilişkiyi konu alan anlatısal bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Red Matter, VR setleri için tasarlanmış bir macera oyunudur. Oyun sırasında oyuncu, terk edilmiş bir araştırma tesisini araştırmak için Satürnün uydularından birine gönderilen bir astronot rolünü
Miami Street, Disney Infinity ve For Honor gibi oyunların ortak yaratıcısı olan Studio Gobonun kardeş bölümü Electric Square tarafından geliştirilen bir yarış oyunudur.
Shady Knight, çeşitli silahlar kullanarak düşmanlarla savaşan bir şövalye rolünü oynadığımız birinci şahıs bir fantezi aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle