Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Township Türkçe yama

27.12.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Township! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ScoRPioN2.

Oyun için türkçe yama metni Township (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
Township, Playrix Games ekibi tarafından oluşturulan bir şehir kurma strateji oyunudur. Başlık, mobil cihazlar düşünülerek oluşturuldu ve iOS ve Android mobil cihazlarda yayınlandı.

İndirme sayısı:
9793
Yayın yılı:
2013





Township oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Township dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Township klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Township ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Township oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Township içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rogue Company Elite, 2020 çok oyunculu atıcının mobil taksitidir. First Watch Games Studio tarafından geliştirildi ve Hi-Rez Studios tarafından yayınlandı.
Megapolis, şehir kurma türünden bir sosyal ekonomik strateji ve popüler mobil cihazlarda ve sosyal ağ sitelerinde yayınlanan Rus stüdyosu Social Quantumun ilk prodüksiyonudur.
AND, iOS ve tarayıcılarda yayınlanan Castle Clash, mobil cihazlarda bulunan en ünlü strateji oyunlarından biridir.
Hoplite, mobil cihazlar için sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Başlık, Magma Fortress stüdyosunda çalışan Doug Cowley tarafından oluşturuldu.
PC, iOS ve AND için 80 Days, Jules Vernein Eighty Dayste Dünya Çapında klasik romanından esinlenen bir strateji ve macera metin oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle