Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

DJMAX Technika Tune Türkçe yama

15.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız DJMAX Technika Tune. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni DJMAX Technika Tune (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: IREC
Oyun açıklaması:
DJMAX TECHNIKA TUNE, Sony PlayStation®Vita için sıfırdan inşa edilmiş, türünün tek örneği bir müzik oyun deneyimidir. Hit arcade deneyimine dayanan oyuncular, her türden çok çeşitli şarkılarla etkileşim kurmak için PS Vita dokunmatik ekranı kullanıyor.

İndirme sayısı:
9108
Yayın yılı:
2012





DJMAX Technika Tune oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) DJMAX Technika Tune dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales DJMAX Technika Tune klasörüne koyun.

3. Türkçe yama DJMAX Technika Tune ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


DJMAX Technika Tune oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve DJMAX Technika Tune içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Weird Park: Broken Tune, Alawar Entertainmentın gündelik piyasaya (ara sıra oyuncular) yönelik bir başka önerisidir.
PlayStation Vita sürümü, oyuncuların sistemin dokunmatik panelini, arka dokunmatik yüzeyini ve jiroskop sensörlerini kullanarak serinin keyfini çıkarmanın yeni ve sezgisel yollarını deneyimlemelerini
Bir arkadaş edin ve onları, Kral Rufus ve sevgili köpeği Cosmonun gizemini çözmek için Castlewood Adası çevresinde bir maceraya götür.
DJMAX Respect (PCde DJMAX Respect V), çeşitli oyun modları, erişilebilir bir oyun modeli ve çeşitli müzik türlerinden yüzlerce şarkı sunan klasik iki boyutlu bir ritim oyunudur.
Oyuncular, Dokunmatik Ekranı kullanarak, aynı türden üç veya daha fazla çizgi oluşturmak için ekrandaki hayvanların konumlarını değiştirmek için Nintendo DS kalemine dokunuyor.
Yorumlar
Yorum ekle