Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pro Bass Fishing 2003 Türkçe yama

06.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Pro Bass Fishing 2003, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama RU-BOARD.

Oyun için türkçe yama metni Pro Bass Fishing 2003 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: RU-BOARD
Oyun açıklaması:
Genel Bakış: Oyuncu kadrosu, pitoresk bir gölün durgunluğunu bozuyor. Sualtı hareketi yüzeyi dalgalandırır. Çirkin ağız mı, Walleye mi yoksa Muskie mi?

İndirme sayısı:
9803
Yayın yılı:
2003





Pro Bass Fishing 2003 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pro Bass Fishing 2003 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pro Bass Fishing 2003 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pro Bass Fishing 2003 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pro Bass Fishing 2003 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pro Bass Fishing 2003 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Big Bass Arcade ile balıklarla savaşmanın adrenalini yakalayın! Big Bass Arcade, basların ısırdığı ve kavga ettiği aksiyonla ilgili!
Güneş açtı, balıklar ısırıyor ve olta kutunuz 20 farklı türde yemle dolu.
Mark Davis Pro Bass Challenge, Natsume tarafından yayınlanan ve balıkçılıkla ilgilenen bir başka başlık.
Bass Pro Shops: Wii ve X360ta yayınlanan The Hunt, Griffin Internationalın geliştirme ekibi ile bir Amerikan balıkçılık ve av ekipmanı mağazaları zinciri olan Bass Pro Shops arasındaki işbirliğinin
Video oyunu balıkçılığı hiç bu kadar gerçekçi olmamıştı! Super Black Bass Fishing, sizi dünyanın dört bir yanında, yakalaması en zor ve en iyi balıklarla dolu göllere götürecek.
Yorumlar
Yorum ekle