Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Blast Factor: Advanced Research Türkçe yama

30.04.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Blast Factor: Advanced Research. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir FAiRLiGHT, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Blast Factor: Advanced Research (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
Blast Factor™: Advanced Research Add-on Packte ölümcül viral sürülere karşı amansız mikrobiyal savaş devam ediyor. Oyuncular, yedi yeni örnek, 11 yeni düşman, yedi yeni patron ve yedi yeni yüksek adrenalinli müzik parçasıyla 1080pde çalışan gerçek bir Yüksek Çözünürlüklü (HD) mikroskobik dünyaya kendilerini kaptırıyorlar.

İndirme sayısı:
8806
Yayın yılı:
2007





Blast Factor: Advanced Research oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Blast Factor: Advanced Research dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Blast Factor: Advanced Research klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Blast Factor: Advanced Research ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Blast Factor: Advanced Research oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Blast Factor: Advanced Research içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Research and Destroy, sıra tabanlı strateji unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur.
Blast Radius, bir uzay gemisi rolünü üstlendiğimiz ve düşman kuvvetlerine karşı bir dizi görevde yer aldığımız bir arcade uzay nişancı oyunudur.
Blast Factor, oyuncuları bir nano-makineyi viral sürülere karşı yönlendirmek için şiddetli bir mikrobiyolojik arenaya götüren fizik tabanlı bir aksiyon oyunudur.
Metro City bir felaket bölgesi ve kurtarmaya Astro var! İnsan duygularına sahip bu genç robot, yedi inanılmaz süper güce sahip küçük ama güçlü.
Team Factor, takım oyunu düşünülerek tasarlanmış bağımsız bir çok oyunculu aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle