Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Yummy Yummy Cooking Jam Türkçe yama

09.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Yummy Yummy Cooking Jam. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Yummy Yummy Cooking Jam (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: HELLFiRE
Oyun açıklaması:
Yummy Yummy Cooking Jam, hafif eğlence arayan herkese hitap eden basit ve keyifli bir oyundur. Mücadelenin mutfak tutkunlarının da ilgisini çekeceği kesin.

İndirme sayısı:
10524
Yayın yılı:
2008





Yummy Yummy Cooking Jam oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Yummy Yummy Cooking Jam dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Yummy Yummy Cooking Jam klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Yummy Yummy Cooking Jam ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Yummy Yummy Cooking Jam oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Yummy Yummy Cooking Jam içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İlk DS çıkışından sonra, Mama, özellikle Wii ev video konsolu için tasarlanmış benzersiz bir 2 oyunculu aile oyunu Cooking Mama: Cook Offta şefi şefe karşı yarıştırarak mutfak rekabetini
Cooking Mamada siparişleri alması ve yemeği zamanında hazırlaması gereken bir şef rolünü üstleniyorsunuz.
Happy Cooking, strateji unsurlarını ve Nintendo DS için özel olarak oluşturulmuş bir mantık oyununu birleştiren bir oyundur.
Crazy Cooking, Koszalin firması Rhema Groupun profesyonel gastronomi alanında elini denemek isteyen mutfak tutkunlarına yönelik üretimidir.
Jason Stathamlı Sniper X, James Bond: World of Espionage veya Katy Perry Pop gibi isimlerle tanınan Glu Mobiledan başka bir oyun.
Yorumlar
Yorum ekle