Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Great Burger War Türkçe yama

04.08.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik The Great Burger War. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Great Burger War (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: CODEX
Oyun açıklaması:
2033te sadece iki şirket hala insan kaynağı istihdam ediyor. Bunun suçu, ucuz otomasyona ve paranın devalüasyonu ve insansıların yaygın istihdamı ile birlikte artan enflasyona atılıyor.

İndirme sayısı:
10775
Yayın yılı:
2004





The Great Burger War oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Great Burger War dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Great Burger War klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Great Burger War ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Great Burger War oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Great Burger War içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pattynin ıssız Mount Tikikola Plajında bulunan köhne bir burger standını döndürmesine yardım edin.
Descent: FreeSpace The Great War, uzay savaş simülasyonlarını yeni aksiyon ve gerçekçilik seviyelerine taşıyan ayrıntılı ve dinamik bir evren vaat ediyor.
Burger Island 2: The Missing Ingredient, 2007 yılında çıkan Burger Islandın devamı niteliğindedir.
The Great Ace Attorney Chronicles, 2015 macera video oyunu yasal dramaları The Great Ace Attorney: Adventures ve 2018deki The Great Ace Attorney 2: Resolvenin yenilenmiş versiyonlarını içeren Capcom
Sun Crusher: The Great War, Malezyalı geliştiriciler grubunun Bad Nose Entertainment adı altında daha geniş dünyada duyulmuş ilk üretimi için.
Yorumlar
Yorum ekle