Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Supercross Kings Türkçe yama

18.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Supercross Kings. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir METROiD.

Oyun için türkçe yama metni Supercross Kings (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: METROiD
Oyun açıklaması:
Supercross Kings, basit, hızlı heyecanların ve gülünç bir şekilde aşan kazaların sıkıcı gerçekçilikten daha önemli olduğu Motokros motosiklet yarışlarının çamurlu dünyasına eğlenceli, arcade etkisinde bir yaklaşım getiriyor.

İndirme sayısı:
10401
Yayın yılı:
2003





Supercross Kings oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Supercross Kings dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Supercross Kings klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Supercross Kings ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Supercross Kings oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Supercross Kings içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Monster Energy Supercross: The Official Videogame 2, motosiklet yarışlarına odaklanan 2017 yarış oyununun devamı niteliğindedir.
Monster Energy Supercross: The Official Videgame, MotoGP, RIDE, MXGP veya WRC: FIA World Rally Championship gibi serilerden sorumlu bir stüdyo olan Milestone tarafından geliştirilen bir motosiklet
Monster Energy Supercross: The Official Videogame 4, supercrossa adanmış yarış oyunları serisinin dördüncü bölümüdür;
Monster Energy Supercross: Resmi Video oyunu 6, 2018de başlatılan bu tür projeleri yaratmada uzmanlaşmış İtalyan stüdyo kilometre taşının Lisans, Monster Energy, Canavar Enerjisini oluşturma
PC, PS4 ve XONE için MX vs. ATV Supercross Encore bir arcade kir bisiklet yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle