Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Le Mans 24h Türkçe yama

04.04.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Le Mans 24h. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir TRSi, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Le Mans 24h (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: TRSi
Oyun açıklaması:
İlk araba yarışları 1906da Automobile Club de Franceın teşvikiyle Sarthe bölgesinde düzenlendi, ancak yarış sürücülerini 24 saat boyunca yarıştırmak fikri gerçekten 1920lerde ortaya çıktı.

İndirme sayısı:
8093
Yayın yılı:
2001





Le Mans 24h oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Le Mans 24h dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Le Mans 24h klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Le Mans 24h ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Le Mans 24h oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Le Mans 24h içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rune: Ragnarok, PC için piyasaya sürülen bir aksiyon RPGsidir. Bu, 2000 yılında piyasaya sürülen ve tıpkı Prey ve Dead Mans Hand gibi projeler yaratan stüdyo olan Human Head tarafından geliştirilen
Floor Plan, Adventure Time: Magic Mans Head Gamesin yazarları Turbo Button stüdyosu tarafından oluşturulan orijinal bir bulmaca oyunudur.
The Last Campfire, No Mans Sky ve Joe Danger serilerinden sorumlu İngiliz Hello Games stüdyosundan yapboz unsurları içeren bir macera oyunudur.
Hem insan hem de makine için dünyanın en sinir bozucu yarışının başlangıç ​​ızgarasındasınız.
Lightyear Frontier, No Mans Sky ve Stardew Valleyin birleşimine benzeyen bir macera çiftçiliği oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle