Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dead Island: Epidemic Türkçe yama

17.03.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Dead Island: Epidemic! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Dead Island: Epidemic (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: AiR
Oyun açıklaması:
Popüler Dead Island serisindeki bir diğer oyun, öncekilerden farklı olarak çok oyunculu oynanışa odaklanıyor. Üç takımdan birinin temsilcisi olarak, düşmanla ve bir grup saldırgan zombiyle savaşıyoruz.

İndirme sayısı:
9233
Yayın yılı:
2023





Dead Island: Epidemic oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dead Island: Epidemic dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dead Island: Epidemic klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dead Island: Epidemic ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dead Island: Epidemic oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dead Island: Epidemic içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Dead Island 2, Dead Island serisine bir başka giriş ve hem popüler Dead Island hem de Dead Island Riptideın devamı niteliğinde.
PC, PS3 ve X360 için Dead Island Riptide, 2011de yayınlanan başarılı FPP aksiyon oyununun (bazı RPG öğeleriyle) devamı niteliğindedir.
Dead Island: Definitive Edition for PC, PS4 ve XONE, 2011in Dead Island oyununun yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür ve orijinal için yayınlanan tüm genişletmeleri içerir.
Dead Island: Survivors, kule savunma türünden bir mobil oyun ve Dead Island serisinin yan ürünü bir oyundur.
Dead Island: Ryder White, Dead Islanddaki hikayeyi geliştiren bir DLC genişlemesidir.
Yorumlar
Yorum ekle