Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

7 Blades Türkçe yama

03.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz 7 Blades. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni 7 Blades (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: TPoDT
Oyun açıklaması:
Bu oyun sizi, çalkantılı bir tarihe sahip Japon adası Dejimada geçen zengin bir hikayeye sürüklüyor. Adayı tehdit eden uğursuz bir dini ayaklanmayı araştırmakla görevlendirilen iki kahramandan biri olarak oynarken, son derece atmosferik olan oyun sinema dünyasından ilham alıyor.

İndirme sayısı:
8858
Yayın yılı:
2000





7 Blades oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) 7 Blades dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales 7 Blades klasörüne koyun.

3. Türkçe yama 7 Blades ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


7 Blades oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve 7 Blades içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PSP ve 3DSde piyasaya sürülen Unchained Blades, Japon endüstrisinin emektarları Toshio Akashi (Lunar serisinin yaratıcıları) ve Takashi Hinonun (Grandia serisinden bilinen) ortak girişimidir.
Barış dağıldı. Terörist güçlerin ani bir saldırısı, Avrupa büyükelçiliklerini parçalanmış harabelerde bırakıyor.
Geçmişin fantastik hikayelerini, 70lerin synth-prog-landscape tuhaflıklarını ve unutulmuş yerlerini anlatan bir aşk şarkısı olan God of Blades, muhteşem, içten içe yan kaydırma fizik tabanlı bir
Blades of Brim, fantezi gerçekliğinde geçen renkli bir arcade oyunudur.
Bound By Blades, oyuncuların kedi kahramanlarından birinin rollerini üstlendiği ve giderek zorlaşan patronları tek başına veya arkadaşlarıyla yenmekle görevlendirildiği bir aksiyon RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle