Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Sims Mobile Türkçe yama

27.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz The Sims Mobile. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: MODE7, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Sims Mobile (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: MODE7
Oyun açıklaması:
AND ve iOS için The Sims Mobile, Electronic Artsın bir yaşam simülasyonu oyunudur. Yapım, mikro dönüşümlü oynaması ücretsiz bir model kullanıyor.

İndirme sayısı:
8328
Yayın yılı:
2018





The Sims Mobile oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Sims Mobile dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Sims Mobile klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Sims Mobile ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Sims Mobile oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Sims Mobile içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND, WP ve iOS için FIFA Mobile bir atari futbol oyunudur. İsteğe bağlı mikro işlemlerle oynaması ücretsiz modeli kullanır.
The Sims: Vacation, ünlü insan yaşamı simülasyonu The Simsin dördüncü genişleme paketidir (The Sims: Livin Large, The Sims: House Party ve The Sims: Hot Date).
The Sims: Superstar, aslında bir insan hayatı simülasyonu olan son derece popüler The Sims serisinin bir sonraki genişlemesidir.
The Sims: Pet Stories, Electronic Artsın The Sims Stories adlı yeni ürün serisinin ikinci oyunudur.
PC için Sims Online, EA Maxisin MMO yaşam simülasyonu oyunudur. Bu, diğer simülasyon oyunlarının, özellikle The Sims serisinin popülaritesinin bir sonucudur.
Yorumlar
Yorum ekle