Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Godus Türkçe yama

05.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Godus. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir CODEX.

Oyun için türkçe yama metni Godus (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: CODEX
Oyun açıklaması:
Godus, tanrı oyunu olarak bilinen alt türe ait gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Oyun, Populous serisinin manevi halefi olarak kuruldu. Proje, Dungeon Keeper, Black & White ve Populous kuyusu gibi franchiseların babası Peter Molyneux liderliğindeki 22 Cans stüdyosu tarafından üretildi.

İndirme sayısı:
8274
Yayın yılı:
2023





Godus oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Godus dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Godus klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Godus ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Godus oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Godus içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Populous: The Beginning, bazen tanrı simülatörü olarak adlandırılan kült strateji oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Populous: The Beginning Undiscovered Worlds, 1989da Bullfrog tarafından başlatılan kült "tanrı oyunları" serisinin üçüncü bölümü olan Populous: The Beginningin (başlangıçta Populous: The Third
Deeper Dungeons, Peter Molyneux ve stüdyosu Bullfrog Productions tarafından yaratılan orijinal Dungeon Keeper strateji oyununun resmi ekidir.
Populous: The Promised Lands, Electronic Arts tarafından 1989da piyasaya sürülen ve iki yıl önce Les Edgar ve Peter Molyneux tarafından kurulan İngiliz Bullfrog stüdyosunun ilk büyük başarısı olan
The Trail: A Frontier Journey, VE ve iOSta mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir modelde yayınlanan basit bir hayatta kalma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle