Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

prologue Türkçe yama

05.10.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik prologue. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni prologue (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: h4x0r
Oyun açıklaması:
prologue, PlayerUnknown olarak da bilinen Brendan Greene rehberliğinde geliştirilen bir oyundur. Bu, oyuncuların PlayerUnknowns Battlegrounds adlı en çok satan nişancı oyununu borçlu olduğu geliştiricidir.

İndirme sayısı:
9614
Yayın yılı:
2023





prologue oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) prologue dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales prologue klasörüne koyun.

3. Türkçe yama prologue ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


prologue oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve prologue içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
GT4 Prologue, Oyuncuya, oyunun tam sürümünün piyasaya sürülmesi vesilesiyle kendilerine verilecekleri tüm ihtişamıyla tatma fırsatı verir.
Talisman Prologue, çığır açan Talisman masa oyununa dayanan bir oyun serisinin ilkidir.
Kingdom Hearts HD 2.8: PS4 için Final Chapter Prologue, Square Enix tarafından oluşturulan ve ilk girişi 2001de yayınlanan popüler bir jRPG serisi olan Kingdom Heartsın yenilenen oyunlarının üçüncü
Knee Deep, epizodik bir kara macera oyunudur. Oyun, Kuzey Carolina merkezli küçük bir geliştirici stüdyosu olan Prologue Games tarafından PCler için geliştirildi.
PlayerUnknowns Battlegrounds for PC ve XONE, oyun topluluğu tarafından PlayerUnknown takma adıyla bilinen Brendan Green liderliğindeki Korean Bluehole stüdyosu tarafından geliştirilen çevrimiçi bir
Yorumlar
Yorum ekle