Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Einar Türkçe yama

21.05.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Einar, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Einar (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
Einar, FPP mantık oyunu The Automatician ve VR gözlükleri için tasarlanmış Garson Savaşlarından bilinen küçük bir Hollandalı stüdyo DreamPunks tarafından oluşturulan ücretsiz bir üçüncü şahıs aksiyon oyunudur.

İndirme sayısı:
8079
Yayın yılı:
2017





Einar oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Einar dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Einar klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Einar ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Einar oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Einar içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Etherborn, aksiyonu modern sanattan ilham alan gerçeküstü bir dünyada geçen üçüncü şahıs, üç boyutlu bir platform ve mantık oyunudur.
Aporia: Beyond The Valley PC için birinci şahıs bir macera oyunudur.
Megaton Rainfall, bağımsız İspanyol Beş Boyutlu Oyunlar tarafından geliştirilen tuhaf bir süper kahraman simülatörü ve birinci şahıs aksiyon oyunudur.
Strike Vector, yoğun, çok oyunculu bir üçüncü / birinci şahıs hava muharebe oyunudur.
AND, iOS ve PC için SpongeBob Diner Dash, Diner Dash: Hometown Herodan bilinen bir stüdyo olan PlayFirst tarafından oluşturulan bir strateji ve arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle