Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Patrician IV: Conquest by Trade Türkçe yama

18.10.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Patrician IV: Conquest by Trade! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Patrician IV: Conquest by Trade (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
Patrician IV, tarihsel ticaret simülasyonu ve strateji serisinin devamıdır. Hansa Birliğinin geliştiği Orta Çağın sonlarında kuzey Avrupada bir tüccarsınız.

İndirme sayısı:
10434
Yayın yılı:
2010





Patrician IV: Conquest by Trade oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Patrician IV: Conquest by Trade dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Patrician IV: Conquest by Trade klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Patrician IV: Conquest by Trade ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Patrician IV: Conquest by Trade oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Patrician IV: Conquest by Trade içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İnsan uygarlığının şafağında başlayan ve 19. yüzyıl boyunca ilerleyen Trade Empires, ticaret yoluyla bir tüccar imparatorluğu yaratmayı konu alan senaryo tabanlı, ekonomik bir simülasyon oyunudur.
Patrician II, 1300lü yıllarda Londra ve Novgorod arasındaki Kuzey Avrupa bölgesindeki deniz ticaretinin tarihsel arka planını ve inşaat unsurlarını içeren gerçek zamanlı bir ticaret simülasyonudur.
Patrician IV: Rise of a Dynasty, oyunculara keşfetmek için sekiz yeni şehirle heyecan verici ve taze bir ticaret mücadelesi sunuyor ve İnternet veya LAN üzerinden dört oyuncuya kadar çok oyunculu bir
Conquest 2: The Vyrium Uprising, 2001 yılında yayınlanan Conquest: Frontier Wars adlı popüler gerçek zamanlı stratejinin (RTS) devamı niteliğindedir.
Arms Trade Tycoon: Tanks, kendi tanklarımızı tasarlamamıza ve bunları çeşitli müşterilere satmamıza izin veren bir simülasyon strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle