Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Total Tank Simulator Türkçe yama

13.08.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Total Tank Simulator! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Total Tank Simulator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: DiViNE
Oyun açıklaması:
Total Tank Simulator, II. Dünya Savaşı sırasında geçen RTS ve aksiyon oyununun bir karışımıdır. Oyun, bağımsız Polonya stüdyosu Noobz tarafından geliştirildi ve 505 Games tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
10066
Yayın yılı:
2020





Total Tank Simulator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Total Tank Simulator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Total Tank Simulator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Total Tank Simulator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Total Tank Simulator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Total Tank Simulator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
3DSde yayınlanan Tank Troopers, 2016 yılında Nintendo tarafından geliştirildi ve piyasaya sürüldü.
Hiç bir tank sürmeyi hayal ettiniz mi? Şimdi şansın! Bu tür simülasyonların karmaşık ve muazzam derecede karmaşık olduğu zamanlar geçmişte kaldı.
Tank Taburu, IncaGoldun teklifinden düşük bütçeli bir II. Dünya Savaşı tank simülatörüdür ve Polonyada IQ Publishing tarafından dağıtılmaktadır.
TANK! TANK! TANK! oyuncuların araba sürmenin ve tanklarla ateş etmenin heyecanını hissedecekleri üst düzey bir savaş partisi oyunudur.
Vektor Tank, aksiyon dolu atış oyunu, yok edilebilir bir ortamda heyecan verici taktik tank savaşları ve elbette birçok patlama içeren tamamen orijinal bir tür karışımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle