Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Generation Zero (2010) Türkçe yama

04.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Generation Zero (2010). Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir iNFECTiON, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Generation Zero (2010) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: iNFECTiON
Oyun açıklaması:
Generation Zero, Almanyanın savaş sonrası bölgesindeki bir gençlik çetesinin hikayesini anlatan zorlu bir Point&Click macera oyunudur. Ayar neredeyse tamamen yıkılan Berlin şehridir.

İndirme sayısı:
10706
Yayın yılı:
2023





Generation Zero (2010) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Generation Zero (2010) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Generation Zero (2010) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Generation Zero (2010) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Generation Zero (2010) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Generation Zero (2010) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
SD Gundam G Generation Cross Rays, Gundam serisinden çeşitli animasyon ve çizgi roman serilerinden kahramanları ve mekanikleri bir araya getiren 2D taktik RPGdir.
The Young Socrates adlı küçük, bağımsız bir stüdyo tarafından geliştirilen Odyssey: The Next Generation Science Game, birçok eğitim değeri içeren mantıklı bir macera oyunudur.
Zinedine Football Generation, Polonyada Polska Goola ve The Watchmaker (Zegramistrz) unvanlarıyla tanınan İtalyan Trecision takımının bir başka futbol prodüksiyonudur.
Umurangi Generation, siberpunk bir gelecekte yer alan fotoğrafik bir indie oyunudur.
Generation Zero, çok oyunculu yönüne odaklanan bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle