Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Heroes of Might and Magic: Quest for the Dragon Bone Staff Türkçe yama

16.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Heroes of Might and Magic: Quest for the Dragon Bone Staff. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir CBR, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Heroes of Might and Magic: Quest for the Dragon Bone Staff (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: CBR
Oyun açıklaması:
Heroes of Might & Magic serisi sayısız oyun ödülü kazandı. Bu güne kadar devam ediyor ve hayran kitlesi hala büyüyor. PlayStation 2nin çıkışını bekleyen oyuncular, oldukça tuhaf ve değiştirilmiş ürün ellerine ulaşana kadar merak içinde bekliyorlardı.

İndirme sayısı:
9432
Yayın yılı:
2001





Heroes of Might and Magic: Quest for the Dragon Bone Staff oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Heroes of Might and Magic: Quest for the Dragon Bone Staff dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Heroes of Might and Magic: Quest for the Dragon Bone Staff klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Heroes of Might and Magic: Quest for the Dragon Bone Staff ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Heroes of Might and Magic: Quest for the Dragon Bone Staff oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Heroes of Might and Magic: Quest for the Dragon Bone Staff içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Heroes of Might & Magic Online, Heroes of Might & Magic serisinin bir MMO uyarlamasıdır.
Heroes of Might and Magic IV, 1995 yılında Heroes of Might and Magic: A Strategic Quest tarafından başlatılan, fantastik sıra tabanlı strateji oyunlarının son derece popüler serisinin dördüncü tam
SWITCH için Dragon Quest Heroes I & II, bölünme mekaniğinin dayandığı Dynasty Warriors serisinin yaratıcıları Omega Force tarafından geliştirilen iki üçüncü şahıs slasher ve Dragon Quest serisi
2005 RPG hiti Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed Kingin arkasındaki yaratıcı beyinlerin en son oyunu Nintendo DSye geldi.
Heroes of Might & Magic III: Gold Edition, temel oyun Heroes of Might & Magic III: The Restoration of Erathia ve buna Heroes of Might & Magic III: Armageddons Blade ve Heroes of Might & Magic IIIten
Yorumlar
Yorum ekle