Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Knockout Kings 2001 Türkçe yama

01.11.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Knockout Kings 2001. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Knockout Kings 2001 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: T3
Oyun açıklaması:
Knockout Kings 2001, Electronic Arts kataloğundan boksa ayrılmış serinin bir sonraki bölümüdür. İlk kez, yalnızca önceki nesil Sony konsollarında değil, PlayStation 2de de piyasaya sürüldü.

İndirme sayısı:
9202
Yayın yılı:
2001





Knockout Kings 2001 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Knockout Kings 2001 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Knockout Kings 2001 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Knockout Kings 2001 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Knockout Kings 2001 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Knockout Kings 2001 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Electronic Artstan boks serisinin ikinci bölümü. Oyun, geliştirilmiş görsel-işitsel özellikler getiriyor, kendi boksörümüzü yaratmamızı ve onları kariyer modunda zirveye taşımamızı ve aynı zamanda
Ringe adım atın ve tarihin en iyi dövüşçülerinden bazılarıyla yüzleşmeye hazırlanın!
Knockout Kings 2001, Electronic Arts kataloğundan boksa ayrılmış serinin bir sonraki bölümüdür.
İlahi Knockout (DKO), Super Smash Bros. serisi gibi oyunların ruhunu koruyan platform oyun öğelerine sahip bir dövüş oyunudur.
Fall Guys: Ultimate Knockout, mümkün olduğunca çok puan almak ve podyumda durmak için en tuhaf görevleri yapmayı içeren orijinal bir çok oyunculu oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle