Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Epsilon Conflict Türkçe yama

13.01.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz The Epsilon Conflict! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Epsilon Conflict (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
Epsilon Conflict, birçok RPG öğesi içeren gerçek zamanlı bir 3D stratejidir. Bu, profesyonel oyuncularla yakın işbirliği içinde oluşturulan ilk oyundur.

İndirme sayısı:
10804
Yayın yılı:
2023





The Epsilon Conflict oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Epsilon Conflict dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Epsilon Conflict klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Epsilon Conflict ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Epsilon Conflict oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Epsilon Conflict içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Conflict of Heroes: Storms of Steel, Academy Gamesin ödüllü masa oyununun resmi uyarlaması olan, eleştirmenlerce beğenilen taktik bilgisayar savaş oyunu Conflict of Heroes: Awakening the Bearın
Unreal Championship 2: The Liandri Conflict for XBX, Microsoft konsolunda yayınlanan en büyük FPP shooter oyunlarından birinin devamı niteliğindedir.
Toplam Çatışma: Direnç, bir strateji oyunu ve taktik FPlerin ayrıntılı bir kombinasyonudur.
Star Conflict, sizi yıldız filosunun devasa savaşlarında savaşmak için bir uzay gemisinin dümenine geçiren dinamik yeni bir MMO aksiyon oyunu!
World in Conflict for PC, en çok satan Yer Kontrol serisinin yaratıcıları tarafından geliştirilen gerçek zamanlı bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle