Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Train Valley 2 Türkçe yama

16.03.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Train Valley 2! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: MP2K, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Train Valley 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: MP2K
Oyun açıklaması:
Train Valley 2, 2015 yılında piyasaya sürülen mantık oyunu öğeleriyle sıcak karşılanan bir ekonomik stratejinin devamı niteliğindedir. Başlık, üç bağımsız geliştirici – Alexei Dawidov, Sergei Dwojnikov ve Timofey Szargorodski tarafından geliştirilen bir projedir.

İndirme sayısı:
8190
Yayın yılı:
2019





Train Valley 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Train Valley 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Train Valley 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Train Valley 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Train Valley 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Train Valley 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Train Sim World 2, Dovetail Games stüdyosundan oyuncuların lokomotiflerin başında oturmasını sağlayan başka bir simülasyon oyunudur.
Monument Valley 2, AND ve iOS için geliştirilmiş bir bulmaca oyunudur.
Train Simulator 2019, kapsamlı simülatör serisinin bir başka parçasıdır.
A-Train, Japon stüdyo Artdink tarafından geliştirilen bir ekonomik stratejidir.
Train Valley, bir demiryolu ağı oluşturmak ve yönetmekle uğraştığımız PC için bağımsız bir ekonomi simülasyon strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle