Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2: Sisters Generation Türkçe yama

10.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2: Sisters Generation. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama TLG sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2: Sisters Generation (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: TLG
Oyun açıklaması:
Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2, kahramanları konsolların ve Japon geliştiricilerin kişileştirmeleri olan satirik jRPG serisinin ikinci bölümü olan Hyperdimension Neptunia mk2nin genişletilmiş bir bağlantı noktasıdır.

İndirme sayısı:
10452
Yayın yılı:
2014





Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2: Sisters Generation oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2: Sisters Generation dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2: Sisters Generation klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2: Sisters Generation ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2: Sisters Generation oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2: Sisters Generation içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Neptunia: Sisters vs Sisters, 2010 yılında HyperDimension Neptunia ile ortaya çıkan popüler bir franchiseda bir Japon aksiyon RPG ve yeni bir taksittir.
PS3 için Hyperdimension Neptunia Hypercollection, satirik jRPG Hyperdimension Neptunia serisinin ilk üç bölümünün bir koleksiyonudur.
Bu eşsiz RPG, canavarların kötü Arfoire tarafından çağrıldığı Gamindustrinin hiperboyutlu dünyasında geçiyor.
Hyperdimension Neptunia Re;Birth 1, kahramanları konsolların ve Japon oyun geliştiricilerinin kişileştirmeleri olan hicivli jRPG serisinin ilk oyununun tam bir yeniden çevrimidir.
Hyperdimension Idol Neptunia PP, pop şarkıcıları grubunun başkanı olarak oynadığımız stratejik yönetici ve maceranın bir birleşimidir.
Yorumlar
Yorum ekle