Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dragon Nest II: Legend Türkçe yama

26.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Dragon Nest II: Legend. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir ASSiGN.

Oyun için türkçe yama metni Dragon Nest II: Legend (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: ASSiGN
Oyun açıklaması:
Dragon Nest 2, bir MMO rol yapma oyunudur ve 2010da Asyada ve üç yıl sonra Avrupada piyasaya sürülen popüler yapımın devamıdır. Oyun, orijinal yaratıcı Koreli stüdyo Eyedentity Games tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9584
Yayın yılı:
2023





Dragon Nest II: Legend oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dragon Nest II: Legend dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dragon Nest II: Legend klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dragon Nest II: Legend ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dragon Nest II: Legend oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dragon Nest II: Legend içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dragon Nest: Labyrinth, Eyedentity Games tarafından üretilen bir aksiyon RPG oyunudur.
Biwar: Legend of Dragon Slayer bir TPP aksiyon macera oyunudur. Bağımsız bir Endonezya stüdyosu Devata Game Production tarafından geliştirilmiştir.
Dragon Quest: WWW için Monster Parade, en popüler Japon oyun serilerinden birinin dünyasında geçen, oynaması ücretsiz bir tarayıcı oyunudur.
Spyro ve Cynder kristalde kapana kısıldığından beri üç uzun yıl geçti, o zamandan beri Malefor kötülüğünü dünyaya saldı.
Dragon Nest, Güney Koreli Eyedentity Games stüdyosunun ilk oyunudur. Başlık üzerinde çalışmalar 2007den beri devam ediyor.
Yorumlar
Yorum ekle