Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Strategic Command 2: Blitzkrieg Türkçe yama

07.03.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Strategic Command 2: Blitzkrieg! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Strategic Command 2: Blitzkrieg (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: CFF
Oyun açıklaması:
Ödüllü oyun tasarımcısı Hubert Caterden yeni büyük strateji şaheseri! Orijinal Strategic Commandın oyun kolaylığını ve erişilebilirliğini birleştiren Strategic Command 2 Blitzkrieg, oyuncuların gönderdiği birçok öneri dahil olmak üzere tonlarca yeni özellik ekliyor.

İndirme sayısı:
9889
Yayın yılı:
2006





Strategic Command 2: Blitzkrieg oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Strategic Command 2: Blitzkrieg dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Strategic Command 2: Blitzkrieg klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Strategic Command 2: Blitzkrieg ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Strategic Command 2: Blitzkrieg oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Strategic Command 2: Blitzkrieg içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Strategic Command 2 Patton Drives East bir genişleme paketidir ve çalışabilmesi için bilgisayarınızda Strategic Command 2 Blitzkriegin orijinal İngilizce Battlefront.
Strategic Command: World War I, Birinci Dünya Savaşının tüm aşamalarını gerçekçi bir şekilde sunan kapsamlı bir sıra tabanlı strateji oyunudur.
Strategic Command World War I: The Great War 1914-1918, ödüllü oyun tasarımcısı Hubert Caterın serideki en yeni büyük strateji oyunudur.
Birinci Dünya Savaşı oyunlarının siperler, çıkmaz ve anlamsız saldırılarla ilgili olduğunu düşünüyorsanız, tekrar düşünün!
Assault on Communism, İkinci Dünya Savaşının kapsamlı sıra tabanlı stratejisi Strategic Command: Global Conflicte resmi bir ektir ve bu oyunun çalışması için temel bir sürümünü gerektirir.
Yorumlar
Yorum ekle