Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Endless Cylinder Türkçe yama

12.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz The Endless Cylinder. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama SCOOPEX.

Oyun için türkçe yama metni The Endless Cylinder (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: SCOOPEX
Oyun açıklaması:
Sonsuz Silindir, üçüncü şahıs bakış açısıyla bir macera oyununun geleneğinde gerçekleştirilmiş gerçeküstü bir yapımdır. Başlık PCler için yaratıldı ve Zeno Clash ve Abyss Odyssey gibi unvanlar kazanan ACE Teamin kurucularından Carlos Bordeunun bağımsız bir projesi.

İndirme sayısı:
8933
Yayın yılı:
2023





The Endless Cylinder oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Endless Cylinder dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Endless Cylinder klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Endless Cylinder ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Endless Cylinder oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Endless Cylinder içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Eternal Cylinder, EA Maxisten Spore ile ilişkileri çağrıştıran, hayatta kalma unsurlarına sahip orijinal bir aksiyon oyunudur.
Endless Ocean 2, ilk olarak Endless Ocean™ ile sunulan okyanus deneyimi üzerine kuruludur.
Endless Dungeon, Amplitude stüdyosu tarafından yaratılmış, izometrik görünüme sahip bir bilimkurgu oyunudur.
Endless Legend: Tempest for PC, 2014ün sıra tabanlı strateji oyunu Endless Legend için dördüncü büyük genişleme paketidir.
The Endless Mission, başarılı platform oyunu Never Alone ile tanınan Upper One Games stüdyosunun sahibi olan E-Line Media tarafından hazırlanmış eğitici bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle